Efficiënte verlichting beschermt tegen diefstal
(Knipperende ) verlichting beschermt tegen diefstal
xComfort kan live-beelden sturen van beweging in en om het huis
Live-beelden in en om uw huis
Ontvang een brandalarm op uw mobiele telefoon
Ontvang een brandalarm op uw mobiele telefoon
Doe alle lampen in huis aan met de schakelaar op uw nachtkastje
Doe alle lampen in huis aan met de schakelaar op uw nachtkastje

Een van de beste eigenschappen van het xComfort-domoticasysteem is de mogelijkheid om indringers af te schrikken voordat ze inbreken

Onderzoek wijst uit dat verlichting inbraken voorkomt. Een sensor verdeelt uw woning in beveiligingszones waarmee u een indringer afschrikt met een zee van licht en geluid, terwijl u een waarschuwing ontvangt op uw mobiele telefoon. Vanaf uw telefoon kunt u verbinding maken met de camera’s in huis en de situatie beoordelen.

In het onwaarschijnlijke geval dat de inbraak nog steeds plaatsvindt is xComfort te verbinden met een bestaande alarminstallatie.

xComfort is het antwoord op al uw zorgen over de beveiliging van uw huis. Want xComfort is uw digitale butler die nooit slaapt - of u nu thuis bent of niet.
xComfort heeft meer dan 12 instellingen om een inbraak te voorkomen en u te waarschuwen
  • Het systeem instellen om aandacht te trekken met licht en geluid om een indringer tijdens een inbraakpoging af te schrikken.
  • Instellingen creëren waarbij zowel de binnen- als buitenverlichting “aanwezigheid van bewoners” simuleren om het voor indringers moeilijk te maken om erachter te komen of u nu wel of niet thuis bent. U kunt simuleren dat u thuis bent door het gebruik van:
  • Verlichting
  • Zonweringen
  • Mensen buiten het huis controleren en registreren met bijbehorende automatische inschakeling van lampen en activering van alarmen.
  • Alle lampen in het hele huis inschakelen met een paniekknop op het nachtkastje.
  • Ontvang een waarschuwing op uw mobiele telefoon van onregelmatigheden in huis en bekijk rechtstreekse beelden van camera’s
xComfort is draadloos
Omdat xComfort een draadloos domoticasysteem is, heeft u geen draden nodig van en naar schakelaars, thermostaten en sensoren. Dit geeft u een hoogwaardig home automation systeem dat eenvoudig en veilig zonder hak- en breekwerk te installeren is.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten