Elke morgen gaat de radio aan op uw favoriete zender en slaat de verwarming 30 minuten voor het eerste badkamerbezoek aan
In de badkamer speelt uw favoriete radiozender
Draadloos systeem laat u de schakelaars plaatsen waar u ze wilt
Schakelaars waar u ze wilt

Het fascinerende is dat uw huis u leert kennen. Het past zich aan u aan. Aan uw ritmes en uw wensen.

Op basis van een vastgestelde reeks criteria leert het huis over u. Dit biedt mogelijkheden om zowel het comfort te verhogen en om geld te besparen.

xComfort is een geavanceerd en uitgebreid home automation systeem dat desondanks heel eenvoudig te gebruiken is. In feite doet xComfort-domotica het meeste werk voor u, zodat u er niet over hoeft na te denken.
  • Schakel het huis uit wanneer u op reis bent, zet het weer aan als u terug bent.
  • Het volgt u en uw ritme
  • Het wekt u zachtjes op de tijden die u kiest, de radio wordt ingeschakeld wanneer u de badkamer binnenkomt en het koffieapparaat begint te pruttelen vijf minuten voordat u klaar bent in de badkamer.
  • Een draadloos domotica-systeem waarmee u, bijvoorbeeld een wandschakelaar kunt verplaatsen, zonder een installateur in te schakelen
  • Pas de verwarming aan met een druk op de knop en dim het licht even gemakkelijk in de woonkamer, keuken of het hele huis.
  • Het systeem kan naar wens worden uitgebreid en aangepast.
  • Het regelt alles dat is aangesloten op elektriciteit.
Blijf via uw mobiele telefoon op de hoogte van alles wat er thuis gebeurt
Het xComfort-domoticasysteem geeft u controle. Niet alleen omdat u zo ongeveer alles kunt controleren, maar ook omdat het systeem u feedback geeft. U kunt direct vanaf uw iPhone zien wat de temperatuur is in de woonkamer, deze aanpassen met een druk op de knop en onmiddellijk bevestiging ontvangen. U weet wat er gebeurt en het is eenvoudig te beheersen.
Reeds geïnstalleerd in duizenden huizen
xComfort-domotica is geavanceerd en toch zeer gebruiksvriendelijk. Het systeem is volledig ontwikkeld, klaar voor gebruik en reeds geïnstalleerd in duizenden huizen. Het is ook gunstig geprijsd: xComfort is zowel zo geschikt voor renovatie als nieuwbouw. U kunt zelf beslissen over de functionaliteiten en eenmaal geinstalleerd, heeft u met xComfort gegarandeerd alle opties om het uit te breiden zoals u dat wilt!
Compromisloze flexibiliteit
Het draadloze domoticasysteem van xComfort maakt het eenvoudig sensoren, schakelaars en dimmers te plaatsen waar u ze wilt hebben. Omdat het home automation systeem draadloos is en op batterijen werkt, kunt u ze plaatsen waar u ze wilt hebben.

xComfort draadloze schakelaars en xComfort dimmers kunnen gebruikt worden voor alle bestaande lichtbronnen en zijn ideaal voor renovaties waar u zichtbare kabels wilt voorkomen. De schakelaars worden vastgezet met schroeven of dubbelzijdige tape. U kunt ze bevestigen op een spiegel, onder een tafel of, zo u wilt, direct op een raam.
Uw eigen digitale butler
Wat uw wensen ten aanzien van dagelijkse luxe ook zijn, xComfort is het antwoord. Want xComfort is uw eigen digitale butler die altijd tot uw dienst staat.

Zoek een installateur

Zoek een installateur

Het xComfort-domoticasysteem heeft professionele xPert-installateurs in het hele land.
Zoek een installateur

Go Wireless pakketten

Go Wireless pakketten

Bepaal zelf waar u een (extra) wandschakelaar wilt. Betaalbaar en zonder hak- en breekwerk.
Bekijk de pakketten